Haber

Başakşehir’den ayrılan Epureanu, Ümraniyespor’la anlaştı

Medipol Başakşehir’de (İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü), futbolcu Alexandru Epureanu ile yollar ayrıldı.

Başakşehir’den yapılan açıklamada, “Kulübümüz kurulduğu günden bu yana ailemizin önemli bir parçası olan Alexandru Epureanu ile yollarını ayırmıştır” denildi.

Epureanu’nun Başakşehir’in ilk yabancı transferi olduğunu belirten açıklamada, “2014 yılında kuruluşumuzun ardından kulüp tarihinin ilk yabancı transferi olan Alexandru Epureanu, Başakşehir ailesinin en değerli mihenk taşlarından biri oldu. Hem saha içi hem de saha dışındaki davranışlarıyla örnek bir profesyonel olan deneyimli oyuncu, takımımızın kaptanlığını da başarıyla yürütmüştür.”

Epureanu’ya kariyerinde başarılar dileyen açıklama şöyle sona erdi:

“Kulübümüzle birlikte büyüyen ve şampiyonluğumuzda önemli payı olan Alexandru Epureanu’ya kulübümüz için verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, geri kalan mesleğinde başarılar dileriz.”

Moldovalı savunma oyuncusu, Temmuz 2014’te transfer olduğu Başakşehir ile 262 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 16 gol atan Epureanu, 2 de asist yaptı.

Başakşehir’in ayrılık açıklamasının ardından Ümraniyespor, Epureanu ile dönem sonuna kadar anlaştığını açıkladı.

Kulübümüz, Başakşehir takımının 36 yaşındaki defans oyuncusu Alexandru Epureanu’yu sezon sonuna kadar bağladı. Epureanu’ya geldiniz diyoruz ve nice başarılar diliyoruz. .” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu