Haber

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Amasya’da düzenlenen birlik geceye katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Küme Başkan Yardımcısı Engin Özkoç, Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine katıldı.

Özkoç, burada yaptığı konuşmada CHP’li belediye başkanlarının kendilerine gözdağı vermeye çalıştığını iddia etti.

Partililerden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na güvenmelerini isteyen Özkoç, şunları söyledi:

“Yeri geldiğinde bir derviş sabrıyla hareket eden, bütün insanları büyük bir şefkat ve sabırla kucaklayan, yeri geldiğinde bir elinde dürbünle yürüyen, diğer elinde bayrağa baktığında bayrağa bakar yeri geldiğinde Türkiye’nin bütün farklı görüşlerine sahip… Hoşgörüyle bir şeyleri yüzeye çıkaran, yeri geldiğinde sesini yükselten, yeri geldiğinde çocukları şefkatle kucaklayan Kemal Kılıçdaroğlu’na güvenin.Ona güvenin, Türkiye’nin en tanınan, en sevilen cumhurbaşkanı olacak, inanın, inanın, öyle bir noktaya geldik ki, size en çok kızan kardeşiniz CHP’liyse pes etmeyin. onun üzerine.”

“Birbirimizden vazgeçme lüksümüz yok.” Özkoç, “Bizim makamımız, konumumuz, hırslarımız için birbirimizi kırma lüksümüz yok. Çünkü bu ülkenin bize ihtiyacı var.” ifadesini kullandı.

Ülke çocuklarının geleceğinin kendilerine emanet olduğunu ifade eden Özkoç, “Onun için kendi hırsımız, kendi öfkemiz, kendi beklentimiz değil, en çok kırıldığın insandan başla, sarıl, sarıl ona. sarın sarın ölümden beter mi bu vatan için şehit olduk biz bu vatan için küsseniz de bir arkadaşınıza yada partinizden birine sarılmak ölmekten daha mı zor sarılın birbirimize. başaracağız ve bu ülkeye barışı getireceğiz, özgürlüğü getireceğiz, cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağız.” dedim.

Birlik ve beraberlik gecesine CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek, Neslihan Hancıoğlu, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, CHP Amasya İl Başkanı Turgay Sevindi ve partililer katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu